lördag 6 mars 2010

Reductil - bantning

Reductil är det enda godkända läkemedlet som påverkar aptiten. Reductil gör dig mindre sugen på mat och motverkar dessutom den nedgång i ämnesomsättningen som inträder när kroppen inte får lika mycket energi som tidigare. Tillsammans med motion och god kosthållning hjälper Reductil dig som är överviktig att gå ner effektivt.

Reductil får endast användas som en del av ett strukturerat viktminskningsprogram. När viktminskningen är genomförd ska man sluta ta Reductil. De flesta behåller då sin vikt och sina nya matvanor.

KOM IHÅG. Reductil mixtrar med signalsubstanserna serotonin och dopamin i din hjärna. Vissa når väldigt goda resultat vad gäller vikten. Andra mår inte bra av medicinen och går inte ner i vikt.

Är Reductil något för dig?
Här har vi satt ihop en liten checklista för dig som funderar på Reductil. Denna checklista går överhuvudtaget inte att jämföra med den hjälp, stöd och kontroll du får vid besök hos läkare.
  • Har du misslyckats med vanlig diet?
    Reductil tar man till när man är kraftigt överviktig och bantningsförsöken inte givit resultat. Reductil är inte någon magisk drog som ger dig möjlighet att äta vad du vill. Istället hjälper medicinen dig att hålla ett i förväg planerat diet- och motionsprogram.
  • Äter du andra mediciner?
    Reductil får inte användas tillsammans med antidepressiva medel och sömnmediciner. Är du intresserad av Reductil, men äter andra mediciner, bör du kontakta svensk sjukvård.
  • Har du andra hälsoproblem?
    Samtidig behandling med Reductil kan vara farlig vid hjärtproblem, ögonsjukdom, psykisk sjukdom och missbruksproblem. Kontakta läkare om du har dessa problem, men vill använda Reductil.
  • 1 kommentar:

    1. http://cenforce-vidalista-france.com/ cenforce-vidalista-france
      http://vidalistaenfrance.com/fildena-en-france/ vidalistaenfrance.com
      http://cenforce-vidalista-france.com/fildena.html fildena France
      http://espaniolfildena.com/fr/ Fildena en France

      SvaraRadera