söndag 8 februari 2009

Bantningspiller att köpa på apoteket utan recept



Reductil (Sibutramin)

Reductil innehåller den aktiva ingrediensen sibutramin hydrochlorid monohydrat, en medicin för behandling av fetma. Den verkar på neurotransmittorer i hjärnan.

Neurotransmittorer är kemikalier som är lagrade i nervceller och är iblandade i signaler som skickas mellan nervcellerna. De frigörs när en signal skickas och absorberas sedan åter igen av neurotransmittorerna.

Sibutramin hindrar två av dessa signalsubstanser, noradrenalin och serotonin, från att återabsorberas i nervcellerna. Noradrenalin och serotonin är ansvariga för att dämpa humöret och diverse andra processer i hjärnan. Sibutramine hjälper människor att gå ner i vikt genom att öka den frigjorda mängden av noradrenalin och serotonin i hjärnan. Detta höjer mättnadskänslan när du äter och tillåter dig att känna dig mätt även om du ätit mindre mat.

Reductil (sibutramin) är bara licensierat till att hjälpa människor med ett BMI-värde over 30 samt för personer med BMI över 27 som även lider diabetes typ 2, eller hög kolesterolhalt, då dessa är riskfaktorer som kan leda till fetma. Reductil ordineras enbart till personer i dessa kategorier som har haft svårt att uppnå och behålla en viktminskning av mer än 5 % av sin vikt under 3 månader med hjälp av bantingsprogram och motion enbart.

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Efter att ha varit överviktig i 30 år gav jag mig tusan på att klara det, och valde den medicinska vägen då ingenting annat tycktes fungera. Kan varmt rekommendera APO101 som säljer tre olika bantningspreparat som alla visat sig fungera för min del. Allra bäst resultat gav Phentemine 37,5 vilket gjorde så att jag rasade 45 kilo! Ni finner APO101´s urval av produkter på: http://www.apo101.net/ga_ner_i_vikt


    Lycka till! Vill ni - så kan ni!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag beställer droger på http://medicineronline.net ibland. Glad att hjälpa till.

    SvaraRadera